Viltnaald bruin

1.80

Beschrijving

BRUIN
40 gauge / 3x3x3 weerhaken / 3 inch / snel
Gebruik Bruin voor middelgrote wol, zoals Corriedale en Halfbred, en andere vezels van dezelfde diameter als menselijk haar en hennep en voor een snelle, vroeg stadium vilten van fijne wol, zoals Polworth en Merino en andere vezels van dezelfde diameter, zoals Alpaca, zijde en fijne synthetische vezels zoals rayon, Soja zijde, en Ingeo indien zij worden gebruikt voor het grootste deel van het project en de oppervlakte onregelmatigheid geen probleem is. Deze naald wordt niet aanbevolen voor het bevestigen van fijne verzierende vezels.
Naald bruin
voor beeldhouwen prominente verlagingen waarbij limoen te grof is en voor sculpturale projecten zoals bij het vormen neusgaten en oogkassen door jiggling te prikken. Voor soortgelijke maar zachtere actie gebruik Creme .
voor het bereiden en positioneren medium wolvezels voorafgaand aan het nat vilten, op een soortgelijke wijze met grovere vezels wordt de Groene naald aanbevolen.
voor het snel toevoegen van ruw oppervlak texturen en versieringen in middelgrote en fijne wol projecten, maar het is geneigd om een putterige oppervlak achterlaten meer dan andere 40 gauge naalden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Viltnaald bruin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *